6 kopie Groot

Totaal woonproject

Geen keuzestress meer bij de realisatie van al uw woonwensen. 
Bij Ardein Architecten in Herk-de-Stad is uw woonproject in goede handen. Totaalrealisatie van uw woning, compleet met tuin en interieur. Maak een afspraak.


Totaal woonconcept voor de bouw of verbouwing van uw woning

Complete ontzorging bij de realisatie van uw bouwplannen

Heeft u plannen om een nieuwe woning te bouwen of kiest u ervoor uw eigen woning te renoveren, moderniseren of uit te breiden? Ardein Architecten is een architectenbureau dat u begeleidt bij alle stappen die gezet moeten worden op weg naar de realisatie van al uw woonwensen. De ervaren architecten van dit bureau regelen alle zaken die er komen kijken bij de nieuwbouw, uitbreiding of verbouwing van uw woning. Dit allround architectenbureau werkt nauw samen met professionals in verschillende disciplines. Op deze manier wordt u veel werk uit handen genomen. U bespaart daarmee veel tijd en ervaart een stuk minder stress. Bovendien kunt erop rekenen dat uw bouwproject goed en compleet wordt uitgevoerd en vlot verloopt. Laat de expertise van Ardein Architecten in uw voordeel werken om uw woonwensen waar te maken. Een goed gebouwde en ingerichte woning met oog voor alle details voor optimalisering van het woongenot.

Exclusief woonproject

Het deskundige team van Ardein Architecten zet zich in om een totaalproject neer te zetten dat tot in de puntjes is afgewerkt. Van technisch ontwerp tot interieur en tuin. Op ieder gebied worden goed doordachte plannen ontwikkeld. Dit om het wooncomfort en functionaliteit van uw nieuwe woning zo groot mogelijk te laten zijn. De bouwplannen worden volledig op uw woonwensen afgestemd. Bij Ardein Architecten zoekt het professionele architectenteam altijd naar de beste oplossingen bij de bouw en inrichting van uw huis. Door de opgedane ervaring en kennis van de huidige markt, technieken en bouwmaterialen kan Ardein Architecten de opdrachtgever een harmonieus en duurzaam totaalconcept voorstellen dat volledig aansluit op de wooneisen en trends van deze tijd. Deze werkwijze draagt gegarandeerd bij aan een tot in de puntjes uitgewerkte verbouwing en uiteindelijk een unieke woonbeleving. Na de bouw van uw woning wordt een hoog afwerkingsniveau nagestreefd in en rond het huis. Dat is pas zorgeloos een nieuwe woning bouwen.

Met ARDEIN architecten richt Frederik Standaert zich tot gepassioneerde opdrachtgevers,  professionelen en particulieren, die geen compromissen willen sluiten en voor het allerbeste willen gaan.

Puur, tijdloos en vol beleving.
Voel je thuis bij Ardein Architecten.

Neem nu contact met Ardein Architecten op om uw woondroom te realiseren.

Ardein architecten.
Welkom.

0