Residence TG

Deze zuidwestgerichte woning bestaat uit een centraal volume dat zowel aan de straatkant- als aan de tuinzijde uitgebreid wordt met verschillende buitenruimtes. 

Aan de relatief gesloten voorzijde verzorgt een patio het inkomgebeuren en vormt samen met de carport een semi-transparant volume dat grensovergang vormt tussen het publieke en het private. De opengewerkte achtergevel vertoont een bijzonder spel van uitkragingen, overdekte buitenruimtes en groenzones. 

Samen met het zwembad wordt een permanent vakantiegevoel opgewekt dat maximaal in de op de tuingerichte leefruimtes naar binnen stroomt. Het materiaalgebruik bestaat uit een bruine gevelsteen, harmonieus vergezeld door een gevelbekleding in fijn houten latwerk.

Copyright by ARDEIN architecten.
Feel free to save and share.

Voel je thuis bij ARDEIN architecten.