Residence VT

Deze strakke villa heeft een gesloten karakter aan de voorzijde. Het binnenkomen situeert zich via een patio achter de houten wand, die toegankelijk is via de zijgevel. Privacy wordt op die manier gegarandeerd en zorgt ervoor dat een architecturale wandeling noodzakelijk is om de woning te betreden. 

Aan de achterzijde worden alle leefruimtes via grote glaspartijen verbonden met de achterliggende tuin. Er worden verschillende terrassen voorzien, die elk volgens hun eigen programma kunnen in gevuld worden. 

Buitenkamers worden visueel verbonden met binnenkamers en zorgen ervoor dat de ruimtelijkheid zowel binnen als buiten in de verf gezet wordt. Luifels en uitkragende vlakken en volumes zorgen voor een speelse gevelopbouw en houden de zon op een architecturale manier in bedwang. Als hoofdmateriaal wordt een witte gevelpleister gecombineerd met een strak houten latwerk.

Copyright by ARDEIN architecten.
Feel free to save and share.

Voel je thuis bij ARDEIN architecten.