top of page

ARCHITECTUUR, DESIGN & INTERIEUR

Puur, tijdloos en vol beleving.

ONZE VISIE

High-end project Ardein Architecten
HIGH-END

Ardein Architecten is gespecialiseerd in high-end projecten, waarin u en de beleving centraal staan.

Iedere project wordt op maat van de bouwheer ontwikkeld en is uniek. Het wensenpakket en de persoonlijkheid van de bouwheer worden nauwgezet geïntegreerd in elk project en smelten naadloos samen met de warm-hedendaagse ontwerpstijl van Ardein Architecten.

 

Onze projecten stralen warmte, rust en harmonie uit en worden verder gekenmerkt door een doorgedreven detaillering. Een minutieus samengesteld pallet van stijlvolle materialen zorgt voor een high-enduitstraling.

Totaalproject Ardein Architecten
TOTAALPROJECT VAN A TOT Z

We realiseren totaalconcepten (nieuwbouw) waarin architectuur, interieurarchitectuur en tuinarchitectuur samenvloeiden in een stijlvol en tijdloos geheel.

 

U kan bij ons terecht voor een totaalproject van a tot z, waarin we u vanaf de start van de ontwerpfase tot en met de inrichting zorgvuldig begeleiden om zo tot te komen tot een harmonieus gesammtkunstwerk. De context van de bouwgrond, onder meer bepaald door de oriëntatie en typografie van het perceel vormt de basis.

 

Binnen onze totaalconcepten houden we maximaal rekening met lichtinval, ruimtelijke beleving en contact met de omliggende natuur, dit alles binnen een zo energiezuinig mogelijk kader.

Esthetisch design Ardein
TIJDLOZE ELEGANTIE

Esthetiek, functionaliteit en technisch vernuft gaan hand in hand samen.

U geniet bij ons een traject, waarin ontzorging en begeleiding voorop gesteld worden.

 

U wordt als bouwheer omringd door een scala van professionals en hoogwaardige kwalitatieve uitvoerders. Onze architecten staan volledig ten dienste van de bouwheer en creëren een zo zorgeloos mogelijk parcours.

Frederik Standaert

Architect

FREDERIK STANDAERT

Ontwerper pur sang

Frederik Standaert, studeerde af in 2006 aan Sint-Lucas te Gent. 

Met zijn eigen visie van beleving tilt hij de definitie van wonen tot een hoger niveau.
 

En dat is net wat de eigenheid van Frederik typeert.

Telkens verder denken, zichzelf uitdagen en vernieuwen, opgaan in de omgeving en met volledige aandacht voor de allerhoogste woonkwaliteit.
 

Binnen Ardein spitst hij zich nog meer toe op tijdloze architectuur, alsook zijn liefde voor design en interieur.
 

Ardein weerspiegelt dan ook perfect hetgeen waarvoor Frederik staat: architectuur, design en interieur. 
 

Met Ardein Architecten richt Frederik Standaert zich tot gepassioneerde opdrachtgevers, zowel professionelen als particulieren, die geen compromissen willen sluiten en net als hem voor het allerbeste willen gaan.
 

Puur, tijdloos, passioneel en met klasse.

 

Frederik Standaert

Bestuurder – architect

Email: frederik@ardein.be

Gsm: +32 486 514 089

pexels-madison-inouye-grey_edited_edited_edited_edited.jpg

EEN NIEUW INTERIEUR?
EEN HOTELERVARING BIJ U THUIS?
BELEEF ARDEIN.

Bij Ardein Architecten kan u niet alleen terecht voor een totaalconcept van a tot z, maar ook voor een transformatie of grondige renovatie van uw villa, penthouse, kantoor, hotel of vakantieverblijf.
 

We creëren steevast een volledig nieuwe beleving door een integratie van hedendaagse ontwerpelementen, met aandacht voor pure esthetiek, binnen en buiten.

Ardein Architecten realiseert high-end architectuur- en interieuropdrachten. We transformeren, optimaliseren, integreren en denken met u mee.

Aan de hand van diverse moodboards bepalen we de juiste sfeer en setting binnen uw project en presenteren wij u bijpassende verlichting, aankleding, meubilering, stoffering en decoratie. Indien gewenst bezoeken we samen boutiques, showrooms, steenkappers en marmergroeven. We begeleiden u van a tot z opdat u zich volledig thuis mag voelen.

Bij Ardein Architecten geniet u een breed gamma aan professionele partners - zorgvuldig gekozen -  die samen met ons instaan voor een geslaagde en prachtige realisatie.

 

Welkom bij Ardein Architecten.

Interieur design totaalproject Ardein
Textuur tegel

HET ARDEIN PARCOURS

KENNISMAKING

Vrijblijvend en in vertrouwen

U bent geïnspireerd door onze projecten? Dan bent u bij Ardein Architecten aan het goede adres.

 

We maken graag tijd om u beter te leren kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we uw bouwproject en lichten we u onze werkwijze toe.

DESKUNDIGE BEGELEIDING

Tot in de puntjes

Ardein helpt u bij het maken van de juiste keuzes en volgt de realisatie van uw bouwproject nauwgezet op. We hanteren een open communicatie, vlot en toegankelijk en hechten veel belang aan persoonlijke contacten en netwerken. Samen met u gaan we voor het allerbeste.

UNIEK ONTWERP

Net zoals u

Ardein Architecten vertaalt uw woondroom in een elegant en uniek ontwerp, volledig op maat van u én uw leefwereld. En dat steevast binnen het voorafbepaalde kader, rechtstreeks van de hand van architect en ontwerper Frederik Standaert.

BOUWPARTNERS

Puur vakmanschap

U én uw bouwproject genieten de hoogste aandacht binnen ons professioneel netwerk. Een selecte groep van zorgvuldig gekozen bouwpartners op basis van puur vakmanschap garanderen u een zorgeloos parcours.

stof

UW DROOMPROJECT IN DETAIL

Ardein Architecten staat u graag bij met de realisatie van uw droomproject.
We maken graag tijd voor uw verhaal en bekijken samen met u uw droomproject in detail.

bottom of page